Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета гостува в студиото на БНТ и разкри кой ще води отбора в следващите мачове:

"Знам, че всички очакват да научат кой ще бъде следващият треньор на отбора. Нашето решение е да продължим с Милош Крушчич. Той беше асистент на Петрович и има необходимите умения, за да води тима.

Основното решение е на Гриша Ганчев. Всички важни решения идват от него. Познаваме Милош от 5 месеца. Работим с него всеки ден. Назначаването му не означава, че предаваме сезона и нямаме амбиции до края на кампанията. Решението за Бодуров също е на Гриша Ганчев. Нещо се случи между тях и заради това футболистът не играе.

Люпко сам напусна, не сме го уволнявали. Не показахме оптималния си потенциал под негово ръководство. Някои от играчите тепърва навлизат във форма. Може би с различен подход към тези играчи нещата ще се случат. Не сме влизали в контакт с Любослав Пенев. Това са спекулации. Аз със сигурност нямам треньорски амбиции. Достатъчно са ми ангажиментите"ю

Не е тайна, че ЦСКА преговаря със Стамен Белчев и Любослав Пенев за треньорския пост. Все още не е ясно кой вариант ще избере ръководството на "червените".

https://sja.sportradar.com/w/DirBG/3275-66751/0231/bg