Футболните фенове знаят добре израза: "Кажи ми трите мача този уикенд?".

Това са "Трите мача за уикенда", които всички ще гледаме. Ще се вълнуваме, ще спорим за тях с приятели и ще коментираме чак до другия петък.

От днес дербитата ще имат запазена територия в Dir.bg. Те не просто идват при вас, а и ще бъдат вашата възможност да покажете познания и да спечелите.

Кой не се е опитвал да предположи как ще свърши този или онзи двубой на любимия отбор? Или просто някое дерби, за да е още по-интересно.

Днес е петък, в предстоящите почивни дни дербитата са в изобилие.

Ще ви казваме какво мислим ние и ще ви питаме как ги виждате вие...

В събота от 20,30 ч Левски приема Берое (по Диема спорт) и иска да запази настоящата си позиция в класирането. А тя е - №1.

https://sja.sportradar.com/w/DirBG/18448278/0131/bg

Да, рано е. Да, минали са само четири кръга. Но около Левски има някакъв умерен оптимизъм, че нормалността се е завърнала в клуба с новото ръководство и треньора Петър Хубчев.

А и какво може да противопостави Берое на амбициозния треньор Томаш? Нетипично за това съперничество, старозагорци са в серия от три поредни победи над "сините". Могат ли да се опълчат на отрежданата им позиция на аутсайдер и да вземат четвърта?

В неделя от 20,30 ч е голямото дерби на кръга.

https://sja.sportradar.com/w/DirBG/18448272/0131/bg

То се превърна и в сблъсък на двата големи конкурента за титлата в последните години. Лудогорец и ЦСКА (Диема спорт) неизменно завършваха първи и втори в предишните 3 сезона у нас. Сега дербито идва между два европейски мача и за Разград, и за "червените". Но зарядът в него... Ясно е.

В неделя от 18,30 ч е диамантът на първия английски кръг за сезона. Манчестър Юнайтед приема Челси (Диема спорт 2) - класика от ерата на Висшата лига.

https://sja.sportradar.com/w/DirBG/18427322/0131/bg

Гостите не успяха да направят нито един трансфер заради ембаргото, наложено от ФИФА. Юнайтед се подсили, като е задължен да търси подобрение на слабия сезон, който имаше с шесто място.

Сблъсъкът между младите и не особено опитни мениджъри Оле Солскяр и Франк Лампард, прави мача още по-любопитен.

Обещахме ви, че е време за игра с награди. И вие сте "в играта". Ще има такива за петима от вас! 

Трябва само да познаете изхода от трите мача в класическата права колонка с крайни резултати 1/X/2 и може да грабнете една от наградите. Важно е да публикувате прогнозите си най-късно до час преди началото на първия от трите мача в коментар под публикацията с видеото във фейсбук страницата на corner.bg. 

Всичко любопитно преди трите дербита и нашите прогнози за мачовете вижте във видеото.

МОЖЕТЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ С ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА НИ ТУК