Треньорът на ЦСКА Саша Илич очаквано бе разочарован след слабия старт на "армейците" в Лига на конференциите.

"Червените" се представиха слабо в Скопие и завършиха 0:0 с Македония Гьорче Петров, въпреки че почти цялото второ полувреме играха с човек повече.

Илич бе категоричен, че тимът все още е много далече от начина на игра, който треньорът иска да види.

"Има още един мач, да не бързаме със заключенията - сподели сръбският треньор на ЦСКА. - Имахме инициативата, особено след като останахме с човек повече. Времето беше мног тежко за игра. Надявам се след седмица да спечелим и да елиминираме съперника. ЦСКА още е много далече от начина, по който искам да изглежда. Много! Исках да играем много по-бързо, въпреки тежките атмосферни условия. Имам притеснения преди реванша, защото трябва да играем много по-добре, отколкото в този мач. Искам ЦСКА да изглежда много агресивен в атака, много разнообразен", обобщи Илич.

След мача коментар направи и халфът на ЦСКА Станислав Шопов, според когото не трябва да се търси оправдание с горещото време.

"Аз лично никога не съм играл в такава жега и при такива условия, но те бяха еднакви и за двата отбора - каквото бе за нас, това и за съперника. На реванша ще победим", коментира Шопов.