Голмайстор №1 в историята на българското футболно първенство Мартин Камбуров преговаря за завръщане в един от бившите си отбори.  

41-годишният нападател, който в момента е част от Берое (Стара Загора), има пред себе си напълно реален вариант да завърши кариерата си в Локомотив (София), съобщават от “Мач Телеграф”.

Неостаряващият таран бе на крачка от това да сложи край на кариерата си през зимата, но изглежда офертата на столичните “железничари” го е накарала да размисли. В Берое той играе единствено в домакинствата на тима, докато ако премине в клуба от “Надежда”, където вече е играл веднъж, гарантирано ще може да вземе участие в две от оставащите визити на софийски отбори, които може да станат и повече, в зависимост от крайната позиция на Локо в класирането.

Досега през сезона той има 5 гола и 1 асистенция в 13 мача, като е пропуснал общо четири от мачовете на заралии далеч от дома.

Камбуров прекара сезон и половина в Локо (София) между 2009 и 2010 година, като за този период реализиара 33 гола в 44 мача, включително 17 в първия си полусезон, както и хеттрик срещу “Левски” на “Герена”.