Стеван Йоветич е едно от най-разпознаваемите имена в състава на Черна гора. Футболистът на Херта (Берлин) е и капитан на своята родина, а днес говори пред медиите преди утрешното гостуване на България в Разград.

"Добре познавам българския футбол. Не се изправяме за първи път срещу вашия национален отбор. Имам добро мнение, тъй като имате нов селекционер и млади играчи. Кръстаич е добър треньор, който дава нова енергия на отбора. Групата ни е трудна, но всеки отбор има качества", бяха първите му думи.

Това ще бъде седма среща между двата национални отбора, а Йоветич е играл във всички тях. Първата е на 6 септември 2008 година, а за последно двете ни страни играха на 11 октомври 2019-а.

Два от головете му за Черна гора са именно срещу "лъвовете" - през 2008-а, както и през 2009-а.

"Сърбия е фаворит, защото има нещо повече от останалите. Може би една идея по-добър състав. Няма атрактивни имена, но групата е тежка и трудна, според мене. Смятам, че и ние, и България ще се борим за второто място", добави той.

"Чувствам се добре и ще решим със селекционера по какъв начин да бъда използван в следващите мачове. Не искам да вкарвам допълнително напрежение в себе си, мислейки си, че това може да е последният ми шанс да играя на голямо първенство с Черна гора", завърши той.