Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не беше никак доволен от съдийството на Стюарт Атуел в мача срещу Брентфорд, който неговият тим загуби с 1:3.

Германският специалист изрази сериозни претенции за третото попадение на домакините. В ситуацията нападателят на Брентфорд Брайън Мбемо се сблъска със защитника на Ливърпул Ибрахима Конате, но реферът подмина ситуацията.

След мача видимо афектираният Клоп си позволи да сравни съдията с микровълнова печка.

"Третият гол не трябваше да бъде зачитан. Опитах се да говоря със съдията, но това беше все едно да говоря на микровълновата ми печка. Брентфорд успя да диктува хода на мача заради начина, по който свиреше съдията. Правилата са раздути. Затова ситуацията е сложна. VAR се крие зад фразата "явна и очевидна грешка", но ние трябваше да получим обяснение", изригна мениджърът на Ливърпул.

След това той все пак намери сили да поздрави съперника за победата и да признае, че тимът ми се е представил под възможностите си.

"Разбира се, че не съм доволен от това как се отбранявахме. Ядосан съм от начина, по който допуснахме втория гол. Поздравявам съперника. Те използваха положенията си, а ние - не", каза още германецът.