Коментари - Клоп бесен, сравни съдията с микровълнова печка | Корнер.dir.bg
назад

Клоп бесен, сравни съдията с микровълнова печка

Мениджърът на Ливърпул не прие добре загубата от Брентфорд

Обратно в новината

Коментари - Клоп бесен, сравни съдията с микровълнова печка | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 11

Аз пък си спомням за няколко гола на Анфойлд за Ливърпул през годините при подобни " фалове"

Яде ми се чорба,уле,уле, уле!

Ливърпул не заслужаваха и точка в този мач - факт! Но парапитекът си фаулира Конате при третия гол. Чернодрешкото се направи на ударен.

Средняшки отбор с мрънкащ тренер-това е liverpool fc в момента.

Няма какво да говорим,всичко е ясно - ЛЕВСКИ ШАМПИОН.

Немски инат. Срещу навитите домакини остави тюфлека Салах и мърдите в халфовата линия,вместо да пусне млади играчи.

За 4 мача трио трагедия - Салах, Окслей, Нунез са вкарали 2 гола общо... Обаче на Клоп си му харесва тая схема явно, щото промени не виждам... Конате беше неадекватен, всичките 5 гола паданаха заради него (3+2 отменени) и тоя ли стана гоиляма звезда на 21-22 години? В 30-та минута ти вкарват 3 гола поред за 5-6 минути интервал, Конате трябваше да го извади моментално още тогава! У Франция тоя щеше да търка по дивизиите ако не го беше взел Клоп, изобщо няма качества за отбор като ЛИВЪРПУЛ! В мач като тоя събирам тия милиардерчета и им казвам да платят билетите на гостуващата агитка! Срам и позор!!!

Конаре има качества ,щом е оценен за националния. Как обаче тактиката на Клоп го прати на лявата страна,без никаква помощ и всички други бяха в неизвестност пред чуждата врата. Клоп се дъни този сезон.

Клоп се съни ВСЕКИ сезон!

Нямаше никакво нарушение. Този падна след няколко метра с надеждата да му свирят нарушение, но се прецака. Голът си беше съвсем редовен. А Клопо да си види халфовете, че за нищо не стават.

Жалкар!