България е без национален селекционер месец, преди да излезе в ключови европейски квалификации срещу Чехия в Прага (7 юни) и Косово в София (10 юни).

Ситуацията е такава, че при провал в тези два мача, може да се окажем зад борда още по средата на битките в квалификациите за Евро 2020.

Селекционер ще имаме официално на 15 май, а дотук споменаваните имена са на Красимир Балъков (фаворит според публикациите в медиите), Станимир Стоилов (канен, но отказал, пак неофициално), както и евентуално - на чужденец. Чу се вариант и за Георги Дерменджиев, който бе освободен от Левски миналата седмица.

Какво е вашето мнение?

Кой мислите, че е подходящ да води отбора ни, и то не само в предстоящите два мача, а и в обозримото бъдеще, до края на квалификационния цикъл, както и в следващия - за Мондиал 2022?

Очакваме мненията ви не само във възможните отговори в анкетата, а и в коментари под статията, както и под публикацията ни във Фейсбук страницата на Corner.dir.bg.

Ако отговорът ви в нашата анкета е "Други", дайте име, което според вас може да се справи в този сложен за отбора момент.