Агентът Мино Райола говори за клиентите си, като особено важна тема в разговора пред медията Sport 1 бе Ерлинг Холанд- Най-желаният централен нападател в света може да иде само в четири отбора, спорес неговия импресарио, известен като Краля на футболните агенти.

"Байерн, Реал, Манчестър Сити и Барселона - това виждам като варианти - каза Райола. - Но един от тези отбори не може да си го позволи. Байерн пък не плащат колосални заплати, а Ерлинг няма да излезе евтино."

С две думи - баварците и Барса, защото именно каталунския клуб визира Мино с думите "не може да си го позволи", отпадат от играта. Ако това е вярно, то Сити и Реал ще се борят за норвежката машина за голове от Борусия Дортмунд.

"В клуба му са наясно, че ще дойде момент, в който не можем да задържаме повече развитието на Холанд - каза още мениджърът. - Цената му ще е висока, Борусия ще спечели пари, а играчът ще отиде там, където да направи следващата крачка."

Говори се за суми от около 150 милиона евро като трансферна стойност на деветката.

В същото време Райола призна, че Пол Погба може и да остане в Манчестър Юнайтед, въпреки че договорът му изтича в края на сезона.

"Имаме оферти за него, разбира се. И едната е за подновяване на контракта с настоящия му клуб. Никакво решение още не е взимано", каза агентът.