Националният ни селекционер Младен Кръстаич говори преди утрешното ни гостуване в Скопие в последния мач от турнира Лига на нациите.

Родният тим гостуване на Северна Македония утре от 21:45 часа наше време, а както добре знаем, от няколко месеца съседите ни чакат с нетърпение този двубой.

Мотивите са изцяло политически, в тях няма нищо спортно-техническо, защото и Северна Македония няма шанс да спечели групата. Младен Кръстаич не пожела да коментира темата, като само заяви, че всички тези неща са работа на политиците, не на футболистите.

"Няма мачове без значение. Ще се стараем да победим, разбира се. Мачът с Гибралтар мина, казахме че ще победим и победихме.

За нас е много важно да имаме концентрация и желание за победа. Трябва да почувстваме енергията, да играем с много адреналин, защото мачът ще е труден, Македония е добър отбор.

Извън терена ли? Това е работа на политиците, нашето работно място е теренът", сподели той.

Пред медиите застана и капитанът ни Кирил Десподов, който заяви:

"Дали ще има напрежение утре? Ясно е, че ще има, но не трябва да ни интересува какво говорят журналистите или какво викат отвън. Трябва да сме още по-мотивирани, в Разград казах, че ние го приемаме за мач, а те за нещо повече.

Убеден съм, че ще излезем с положителен резултат. Трябва да спазваме указанията на треньора, да покажем силен характер, да се борим на терена. И пак казвам - да играем по-добре от противника. Мисля, че всички момчетата са наясно, че излизаме само за победа - нищо друго! Момчетата знаят какво трябва да правят, няма нужда от много говорене, най-важното е да говорим на терена".