От "Левски" обявиха две инициативи покрай двубоя с Вихрен от 1/16-финалите за Купата на България. Срещата в Сандански е в събота от 13:30 часа, като с нея "сините" стартират защитата на трофея.

Въпреки че отборът на Станимир Стоилов е гост, от клуба пуснаха виртуални билети, за да дадат шанс на феновете да подпомогнат финансите.

"Левскари, в събота, 19 ноември, от 13:30 часа Левски стартира защитата на Купата на България в Сандански. Съперник на "сините" е местния Вихрен, а Вие отново имате възможност да демонстрирате своята подкрепа към любимия отбор, закупувайки си виртуален билет за двубоя.

Цената на талона е 10 лева, а закупуването му гарантира както морална, така и финансова подкрепа към клуба. Билетите се продават в официалния магазин на ПФК Левски на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов", в цялата мрежа на Eventim, както и онлайн", написаха от клуба.

Малко след това стана ясно, че феновете на "Левски" ще организират шествие в Сандански преди срещата. Сборният пункт ще бъде в 11:30 ч на централния площад "България" пред Културния дом.

"Около половин час след това ще се отправим посока Градския стадион в града, като по път ще се спрем пред паметника на Васил Левски в града. След като поднесем венци и отдадем почит на Апостола, продължаваме към стадиона. Подробности за продажба на билети и места за паркиране на автомобили очаквайте скоро. Очакваме Ви !", гласи апелът от Националния клуб на привържениците.

За финал от "Левски" обявиха също така, че от 21 ноември, понеделник, новият календар на отбора ще бъде наличен. Календарът на "сините" за 2023 ще може да бъде закупен онлайн както и от фенмагазина на "Герена".