Коментари - “Левски“ пусна виртуални билети за Купата на България и обяви шествие | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

когато ЛЕВСКИ бие - мача е купен или минимум съдията е помогнал когато ЛЕВСКИ падне - бездарници, резил и т.н. МАЛОУМНИЦИ не сменихте плочата, откакто има интернет, майкавишеееебапрооооооооооооста! САМО ЛЕВСКИ!

Вихрен Сандански може и да ги биете. Ама щото едва ли са по-зле от Спартак Варна, само при положение, че не ви "скочат" или ако го направят, съдията не ги "заколи".

Ех да могат да ви отстранят...тогава вече всичко ще приключи..а пък това да си фен на тая сбирщина граничи със олигофрения...

Какво шествие след 7 поредни загуби бе, загубеняци фалирали. Парад на срама ли ще правите.

Свираков щеше да извежда мурвичките на Пеевски на нова орбита, а то се оказа пак старата просия.

Това ли е новата"орбита"?

Каква защита на купа нещастници! По-добре направете шествие до домуза за подарената ви купа! Вероятно нов бандит ще налива пари след грашнов, чолни, батков, русем, божков! Сега пък сръбски бандит с подарен вивиком! Не бива да се забравят и софиянски и главната ви опора бай хой! Новата ви орбита е ..... А окръжна!

Сините идиоти отново го удариха на просия !!! Абе що не излезе НАП да си събере версиите и това жалко отборче да се закрива, вече? Отборите печелят пари ( и съществуват) с играта си. Сините идиоти, вместо да играят и да печелят - ПРОСЯТ. Ами, като не можеш да си осигуриш съществуването с футбол, хвани се да правиш нещо друго. Остави футбола за тези, които го могат!

Абе,мушмороци...,я си гледайте огруханите отборчета!Какви виртуални купи?!?Левски е актуален носител на купата!Битите и ония другите насита нямали,че и вашата работа същата.

При такова лузърство, халал да ви е купата. Така само ставате още по-смешни.

АБЕ ТОЯ ГЕРБАДЖИИСКИ ОБОР ОТ СЕЛО ПОДУЯНИЕ ПОКРЕПЯН ОТ ДРОГАТА НА СОФИЯ, КОГА ЩЕ СИ ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТИТЕ И ЩЕ БЪДЕ ЗАКРИТ???????? АМАН ОТ АВАНТАДЖИИ!!!!!

Билетите - виртуални, болките след мача - анални. Що е то? "Динамо" Подуене, разбира се!

А боят, с който говедата нападат феновете на противниковия отбор, виртуален ли ще бъде този път?

Да им нарисуваме една виртуална купа, и да им я връчиме, белким ни мирне главата от новини всеки ден за "надарените" от Подуяне.

Виртуален отбор с виртуални фенове във виртуално първенство пуска виртуални билети. Бах мааму. Смеееешнииициии!

...и данъците си плаща виртуално.

най-долните и пропаднали хора от тази територия са фенове на Левски!

достатъчно ясно какво същество си за да наричаш БЪЛГАРИЯ - територия Бял боклук!

А за мачовете срещу Лудогорец ще пуснете ли виртуални билети, че съм приготвил една хилядарка ? Искам да помоля и за една сметка за почивката на Наско и Илиянчето по време на Коледа и Нова година.

Това е подготовката на Наско за преминаването в друга орбита - А окръжна група!

Победа за Вихрен над сините боклуци!

Парад на смешниците.

А виртуалния лиценз кога ще се превърне в реално участие във В група?