По пример от миналата пролет, отборът на Левски ще замени логото на генералния си спонсор на предната част на своите екипи.

Преди години логото на "Palms Bet" бе заменено с "Левски е вечен". Това бе името на кампанията, чрез която феновете на тима събраха значителни средства за неговото спасяване.

Този път синята фланелка ще бъде посветено на най-голямата клубна легенда - Георги Аспарухов Гунди и 80-ата годишнина от неговото рождение.

В негова чест клуба ще играе със специални екипи през пролетта, а ето какво написа клуба на официалния си сайт:

"Уважаеми левскари,

Преди точно година "ПФК Левски" постави на гърдите си лозунга "Левски е вечен" и с него извоюва Купата на България. Убедено вярвам, че този девиз обедини "синята" общност и даде тласък за така дългоочаквания исторически успех.

Щастлив съм да ви съобщя, че за втори път Palms Bet преотстъпва мястото върху екипите на представителния отбор на "Левски". На позицията, която е традиционно запазена за лого на генералния спонсор, отново ще изгреят изконните клубни ценности.

Непосредствено преди подновяването на сезона, съвместно с "ПФК Левски" посветихме синята мачова фланелка на 80-годишнината от рождението на легендата Георги Аспарухов.

От утре, 10 февруари, ще можете да закупите фланелката от официалния клубен магазин, а футболистите ще я облекат тази събота в мача срещу "Черно море" във Велико Търново.

Използвам случая да призова всички левскари за подкрепа към клуба, а ние от Palms Bet ще продължим да помагаме за развитието на най- популярния футболен клуб в България".

С уважение,

Лъчезар Петров

Изпълнителен директор на Palms Bet

Генерален спонсор на "ПФК Левски"