Бившият капитан на ЦСКА Борис Галчев обяви, че слага край на кариерата си. Марадона от Добринище, както е известен халфът, беше играещ треньор на третодивизионния Банско.

Галчев бе категоричен, че не мисли повече да излиза на терена и прекратява кариерата си.

"Играх за последно преди два кръга, но вече спрях официално, заяви пред "Тема Спорт" футболистът, който вдигна купата с ЦСКА през 2016-а. - Слагам край на активната си кариера и продължавам само в ролята на треньор. И при нас в Трета лига е същата работа. Покъртителни терени. А в същото време отбор като Чавдар (Етрополе), който има страхотна база и условия, вече 3-4 години се мъчи да влезе в професионалния футбол.

Моето мнение е, че в професионалните дивизии трябва да влизат клубове, които имат нужната база и условия за развитие. Същата е ситуацията и с нашия клуб. Дай Боже, да си направим базата и да можем да се борим за класиране нагоре. Но в момента няма смисъл. Какво ще спечелим. Ще хвърлим 600-700 хиляди лева, за да се борим да не изпаднем. Без тренировъчни игрища, без организация, наистина няма смисъл. На сила хубост не става", заяви Галчев.

Като допълни, че е крайно време Борислав Михайлов да се оттегли от поста президент нма БФС.

"Сега и Димитър Бербатов да дойде, не може да промени нещата с магическа пръчка. Но според мен той има план за 5-10 години, който в бъдещето ще даде резултат. Боби го познавам лично, съмнявам се, че е искал нещо лошо за националния отбор, но е време да даде път. Виждаме кои са хората от едната страна и кои са от другата. Малко трябва да имаш морал и чест. Нека му благодарим за направеното като вратар, но трябва да има промяна", каза още той.