Килиан Мбапе е взел окончателно решение, а то е да напусне ПСЖ след края на сезона, пишат редица западни медии.

Сагата около френската суперзвезда продължава вече над година, като той изглеждаше по-близо от всякога до изхода на "Парк де Пренс" през лятото.

Договорът на Мбапе с парижани е до края на сезона, а в него е заложена клауза за удължаване с още сезон, в която влизат умопомрачителни бонуси и възнаграждение.

Въпреки това обаче Мбапе е обявил пред президента на клуба - Насер Ал-Хелаифи, че ще продължи кариерата си извън Франция.

Естествено, че веднага като опция №1 пред него излиза Реал (Мадрид) - клубът, с който бъдещето му бе свързвано редица пъти, а и самият играч не е крил желанието си един ден да заиграе на "Бернабеу".

Не е тайна, че и Реал иска да изгради новия си суперотбор около играч като Мбапе, като именно Кралете изглеждат единствената реалистична дестинация за Мбапе на Стария континент.

През лятото той бе ухажван и от посока Саудитска Арабия, но поне на този етап няма индикации за подобен, ход.

Разбира се, предвид цялата драма около Килиан Мбапе в последната година, няма как да приемем това негово желание за окончателно, но сякаш именно в момента той изглежда доста близо до смяна на клубната си принадлежност.