Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе пое вината за отпадането на тима му в полуфиналите на Шампионска лига. Френският тим падна от 0:1 у дома срещу Борусия Дортмунд, след като направи куп пропуски.

Мбапе сподели, че от него се очакват головете, но е останал в сянка. Следователно е първият, който трябва да поеме вината.

"Опитах да помогна на отбора по най-добрия начин, но не бе достатъчно. Когато говорим за ефективност в нападение, аз съм първият, който носи вината. Аз съм човекът, от когото се очакват голове. Аз трябва да решавам мачовете. Когато го правя, светлината пада върху мен. Сега, когато не успях, трябва да приема, че съм в сенките. Аз трябваше да отбележа, но такъв е животът. Трябва да преглътнем загубата и да гледаме напред като отбор", каза Мбапе.

И нещо любопитно - след мача нападателят получи провокативен въпрос от един от репортерите. Мбапе бе попитан за кой от другите два полуфиналиста ще стиска палци - Реал или Байерн. Очевидна препратка към бъдещия трансфер на звездата в Мадрид.

Но Килиан просто вдигна очи нагоре, не отговори и си тръгна.