Някои от феновете на Левски, които изгледаха загубата с 1:3 от Черно море във Варна бяха бесни след последния съдийски сигнал.

За "сините" това беше трето поредно разочароващо представяне след тежкото поражнеие с 1:5 от Лудогорец и това с 0:2 във вечното дерби срещу ЦСКА.

След края на мача с Черно море футболистите на Николай Костов отидоха да поздравят феновете и да им благодарят за подкрепата, но получиха враждебен отговор.

Няколко фена потърсиха обяснение за слабото представяне, а от сектора бяха хвърлени бомбички на фона за призиви за оставка.

Полицаите се намесиха и арестуваха двама от най-агресивните фенове.

След мача Николай Костов оправда поражението с многото отсъстващи футболисти.

"Естествено, че отсъстващите играчи оказват влияние, те са основни футболисти. Разбира се, че с тях щяхме да бъдем може би доста по-устойчиви, доста по-добри в тези сложни моменти, които отборът в момента преодолява. Ще си помисля няколко часа и ще кажа след това какво ще говоря с играчите.

За този мач имахме план, аз мисля даже, че колкото и да прозвучи надменно от моя страна, ние бяхме по-добрият отбор в този мач до последните 15 минути, когато вече резултатът стана 3:1 и просто рухнахме психологически и разбрахме, че няма как да обърнем резултата в наша полза. Но това е наистина някакъв феномен тази година - всяка наша грешка се наказва.

Имаме играчи, които са с вирус - Келиан ван дер Каап и Хосе Кордоба. Надявам се да се излекуват, имаме дълга седмица. Останалите играчи - Асен Митков и Фабио Лима, може би един от тях ще се присъедини към отбора", каза наставникът.