Джейдън Санчо ще трябва да напусне Манчестър Юнайтед през януарския трансферен прозорец. Английският национал не е намерил решение на ситуацията си в момента, макар да е водил нови разговори с мениджъра Ерик тен Хаг, съобщава "Мирър".

23-годишният футболист остана извън състава на "червените дяволи" поради незадоволително представяне в тренировките, като това бе съобщено лично от Тен Хаг. Самият футболист обаче изрази несъгласие с позицията на треньора си и използва социалните медии, за да обяви, че е изкупителна жертва.

Така на практика отношенията между двамата са стигнали до такъв момент, от който няма връщане назад.

Съществува вариант, в който бившата звезда на Борусия (Дортмунд) да бъде пратен под наем в друг тим през зимата, но категорично е изгубил доверието на нидерландския специалист и бъдещето му не е свързано с "Олд Трафорд" към момента.

Самият Тен Хаг е останал изненадан от реакцията на Санчо и доста разочарован от решението му да направи всичко публично.

Играчът, който е юноша на градския съперник Манчестър Сити, премина в Юнайтед през 2021 година. До момента той е изиграл 82 мача за клуба, реализирайки 12 попадения.