Пандемията от COVID-19 принуждава футболистите да прекарват необичайно дълго време по домовете си, а това води и до необичайни случки. Клубният лекар на Манчестър Юнайтед Стив МакНали разказа за странни контузии на играчи на клуба по време на изолацията им у дома.

Футболистите са получили съвети с какво да се хранят и как да го приготвят, а някои от тях са пострадали именно по време на опит за готвене, разкрива МакНали.

"Нашият диетолог прати на момчетата уроци по готвене и доста от тях вече напредват в кухнята, но има и такива, които получават травми по време на тези занимания", заявява докторът.

Той добавя, че кухненските неволи не са най-странните оплаквания, които е получил от страна на футболистите в дългите седмици у дома. №1 в тази пандемична класация категорично е... ухапване от страна на куче!

Треньорите на "червените дяволи" пък разглеждат различни варианти за тренировки на малки групи на базата в Карингтън, ако това бъде позволено от властите. 

Засега играчите следват индивидуални програми както за тренировки, така и за хранене, като имат избор дали да им бъде доставяна храна или пък да я приготвят сами по одобрени от клуба рецепти.