Финансовите проблеми около Левски продължават с пълна сила с нови висящи дългове към бивши играчи, информира "Dsport.bg".

Този път размерите на дългът е доста по-малък от тези към бившият треньор Петър Хубчев и бившия играчи Насиру Мохамед, но отново натоварва бюджет на "синтие" в този тежък момент.

Пари от клуба имат да получават бившите играчи Живко Атанасов и Илия Юруков, които си тръгнаха от "Герена" през лятото.

При разтрогването на договорите си с клуба, и двамата "сини" юноши са сключили договор да получат дължимите им заплати, а ако сезират БФС или ФИФА за случая, то Левски може и да се прости с лиценза си за следващия сезон.

Централният бранител Живко Атанасов, който си тръгна в посока Черно море, има да получава по-сериозна сума от своя колега Илия Юруков.

От своя страна Юруков, който до този момент бе играл мъжки футбол само за Левски, напусна "сините", за да премине в тима на Арда (Кърджали).

Така проблемите на "Герена" продължават с пълна сила, а вече стана ясно, че клубът е закърпил празничния си бюджет с кредит, чийто залог е бил транш от трансфера на Найджъл Робърта, който Левски трябва да получи след два месеца.