Георги Миланов официално е футболист на Ал Джафра, като новината бе съобщена от клуба от ОАЕ.

От няколко дни трансферът се смяташе за сигурен, като Миланов прие няколкократно по-голямото лично възнаграждение, което клубът му предложи.

Макар Миланов да бе играчът с най-висока заплата в Левски, по непотвърдена информация той ще получава около 60 хиляди евро на месец в новия си клуб, което е значително над стандартите на родните клубове.

Миланов подписа с Левски в един много тежък момент както за него, така и за клуба. Опитният играч пристигна на "Герена", когато "сините" едва събираха състав преди началото на сезон 2021/22.

Самият Миланов пък не бе играл от над година, но това не му попречи бързо да се превърне в основен футболист на тима, с който спечели Купата на България няколко месеца по-късно. След 52 мача и 8 гола за клуба, той взе решение да играе за последния в класирането на елита на ОАЕ, но с лични условия, които няма как да получи в България.

По непотвърдена информация, в договора на Миланов с Левски е заложена клауза, че в последните му шест месеца той може да премине в друг клуб без трансферна сума, при положение, че въпросният отбор плати част от заплатите, които Миланов е получавал на "Герена".

Това означава, че сделката все пак ще донесе свежи средства в касата на клуба.