Ръководството на ЦСКА отрече появилите се информации, че клуба води преговори с Димитър Бербатов, Любослав Пенев, Стилиян Петров, Лъчезар Танев, Александър Томаш и други.

След вчерашната официална информация, че семейство Ганчеви се оттегля от управлението и ще дари безвъзмездно своите акции на фондация "Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука", се появиха най-различни спекулации за бъдещите реформи в клуба.

Една от тях бе, че поста президент ще заеме Димитър Бербатов, с когото се водят преговори, а друга спекулация гласеше, че треньор ще бъде Любослав Пенев.

Освен това се въртяха и доста други имена за най-различни постове, като вички те бяха отхвърлени.

От ЦСКА официално отрекоха всички информации и засвидетелстваха подкрепа към Стамен Белчев и щаба му, като написаха:

"Информация относно зачестилите спекулации в медиите

Във връзка със спряганите имена за ръководни позиции в ЦСКА, бихме искали да заявим, че преговори с Димитър Бербатов, Стилиян Петров, Лъчезар Танев, Любослав Пенев, Александър Томаш и други не са водени. Разбираме интереса към новината за промяна в собствеността и може би е нормално да се спекулира в различни направления преди насрочената за вторник пресконференция, но както беше заявено вчера, оперативното ръководство на клуба ще продължи да бъде оглавявано от Филип Филипов и Стоян Орманджиев. Добавяме, че подкрепата и към треньорския щаб е пълна. Желаем на Стамен Белчев, екипа му и отбора победа в днешния важен мач!"