Гари Невил и Дейвид Бекъм се разбираха отлчино по десния фланг на Манчестър Юнайтед, но извън терена неща не са били точно така. Двамата са част от легендарния "Клас 1992" на Академията на "червените дяволи", като пробиват в първия отбор горе-долу по едно и също време.

За известен период от време дори и са и съквартиранти при гостуванията на Юнайтед. Дуото е в една стая за период от шест месеца, но както Невил признава сега - нещата просто не са се получили.

"Около шест месеца с Дейвид Бекъм бяхме в една стая, но след това всичко приключи, защото всички започнаха да имат единични стаи", казва Невил.

Проблемите са били двустранни, както десният защитник разяснява.

"Аз имах проблеми с Бекс, както и той с мен. Два големи проблема, ако трябва да бъдем точни", продължава Невил и конкретизира за какво точно говори.

"Аз си лягах в 9 вечерта и ставах в 5 сутринта, а той стоеше буден до 11 вечерта, за да се буди в 8 сутринта. Така че аз оставах буден между 9 и 11, но след това го будех в 5 сутринта. Не се получаваше добре", разказва Гари.

"Той е най-подреденият човек. Иска всичко да е перфектно, още откакто бе на 18. А аз хвърлях всичко навсякъде. Където ми падне. Освен това не спирах да говоря, а той беше пълна противоположност. Искаше да слуша музика, да си почива...", добавя той по адрес на Бекъм, с когото прекараха общо 11 години в първия отбор на Манчестър.

И до днес двамата са съсобственици в четвъртодивзионния Салфорд Сити, където имат по 10% от акциите заедно с други техни съотборници от "Клас 1992".