Всичко е готово за бомбастичната сделка между Ал Насър и Кристиано Роналдо.

Преди часове стана ясно, че клубът от Саудитска Арабия е запазил място в медицински център, където Кристиано Роналдо трябва да премине традиционните преди подписване на договор прегледи, съобщи телевизия CBS, позовавайки се на човек от клуба.

Датата на медицинските тестове също е ясна, макар да не се съобщава в момента.

Ал Насър - най-успешният саудитски клуб, е единственият реален кандидат за подписа на португалеца, който през ноември напусна Юнайтед и е със статут на свободен агент. Предварителните информации са, че Кристиано Роналдо ще получава по 75 милиона долара на година.

Също според CBS, от Ал Насър вече са запазили хотелски стаи и апартаменти както за Кристиано Роналдо, така и за неговото обкръжение, което пристга за подписването.

Договорът се счита за сигурен, като единствената въпросителна е кога ше се случи официализирането. Арабите настояват това да стане преди Нова година, докато от лагера на Роналдо се опитват да си спечелят няколко дни отсрочка, надявайки се на оферта от Европа в последния момент.

Такава обаче едва ли ще дойде предвид последната серия от изцепки на играча, който се забърка в куп скандали с поведението си както в Юнайтед, така и в националния отбор на Португалия.