Новият съсобственик на Манчестър Юнайтед сър Джим Ратклиф не губи време в реорганизациите. Той вече взе от Сити нов изпълнителен директор, като е на крачка от това да отмъкне и спортния директор на Нюкасъл.

Големият въпрос обаче остава бъдещето на мениджъра Ерик Тен Хаг. "Червените дяволи" записват посредствен сезон и нидерландецът е заложен на дузпата, като информациите за рокада на практика са ежедневие.

Най-новите писания в Англия са свързани с опит за привличане на Зинедин Зидан. Той е опция номер 1 за наследник на Тен Хаг, но привличането му ще е много трудно.

Самият Зидан заяви наскоро, че планира завръщане в треньорството, но все още не е ясно къде.

На фона на всички спекулации, Тен Хаг пък даде да се разбере, че не се интересува дали ще бъде уволнен. Той разкри, че води чести разговори с Ратклиф и се опитва да спечели доверието му.

"Аз имам 3-годишен договор и това е моят план, работя с тази перспектива. Не мисля дали ще бъда уволнен, не ме интересува това. Разговарям често с Джим Ратклиф, за да го запозная с плановете за подобряване на ситуацията. Два месеца нямахме загуба, а сега след само едно поражение (от Фулъм, б.р.) отново се започва с писанията", сподели Тен Хаг.

Тази вечер Юнайтед излиза срещу Нотингам Форест в мач от петия кръг за ФА Къп, а евентуално отпадане може да се окаже фатално за бъдещето на спеца.