Неочакваната загуба на ЦСКА на старта в Европа нажежи до червено страстите в отбора.

"Армейците" паднаха с 0:2 от румънския Сепси, а след края на двубоя бесни фенове привикаха капитана Иван Турицов за обяснение.

Бранителят, който бе сред най-слабите на терена, влезе в спор със запалянковци от Сектор А, като си позволи да да жестикулира.

Той дори налетя на бой, но бе укротен от Шопов и Евтимов, които го дръпнаха, за да не се стига до още по-грозни сцени.

Това не е първа издънка на защитника, чийто пропуск от дузпа в края на миналия сезон на практика коства шампионската титла на ЦСКА. И е интересно как ще реагира ръководството на "армейците" след тази му постъпка.

След безобразния мач пък треньорът Саша Илич бе съкрушен от продукцията на тима му и призна, че с тази игра ЦСКА няма шанс да елиминира Сепси на реванша.

"Искам да честитя на Сепси за победата. Доста неща в играта ни не бяха добре. Допуснахме два гола от индивидуални грешки, което е недопустимо. През първото полувреме много често изкачаха зад нашите защитници, защото не се движихме добре. Това няма връзка със схемата, с която играем. Те са изключително опасен отбор, който играе добре на контраатаки. Знаехме как играят, но ние играхме прекалено бавно. Ако играем така и във втория мач, нямаме никакви шансове да продължим", заяви Илич.

БТА