Уикендът бе пълен с дербита у нас и в Европа, като класиките на Нидерландия, Англия, Шотландия и Вечния град дадоха цвят на невероятните футболни събота и неделя.

В поредния епизод на SportCast Деян Веселинов и Динко Гоцев си говорят най-обстойно за Левски - ЦСКА, но и за всички останали големи сблъсъци по терените на Стария континент.

- Има ли вратарски проблем при "сините" или, по-точно - хроничен ли е вече той?

- Арогантен ли е Ел Маестро или просто това е фолклорът на дербито - победителите имат право да натрият още сол в раната на загубилия?

- Какво усещане изобщо ни дава гледането на мачове на Националния стадион - един по-различен поглед.

- Има ли нещо общо между дербито на "Васил Левски" и това на "Олд Трафорд"? Поне по едно-две неща те си приличаха, а Бруно Фернандес си е водил записки от гола на Хайнц, вероятно...

- Защо е по-различно и някак романтично римското дерби?

И как там често граници няма (ако си мислим, че е имало твърде много арогантност след нашенския сблъсък на "сини" и "червени")?

- Епичното 3:3 на Селтик и Рейнджърс, както и какво, по дяволите, става с Аякс? Грандът записа историческо 0:6 в неговото най-голямо дерби.

Тези и още теми - в епизода на SportCast, който ще ви представи мненията на Деян Веселинов и Динко Гоцев след уикенда на дербитата: