Станимир Стоилов даде интервю в предаването "Арена Спорт" по БНТ, в което говори за целите пред своя тим и неговото развитие.

Според него притеснително за Левски би било, ако оопненти надиграват "сините" футболно, а не една или две загуби.

Той отдаде трите поражения от началото на сезона на липса на достатъчно мотивация и амбиция във въпросните двубои.

"Щях да бъда притеснен, ако нашите противници ни надиграваха футболно. За мен това е грешка на нашия растеж. Имам предвид в растежа на изграждането ни като отбор, който доминира на терена, държи противника в собствената му половина.

Специално за мача в сряда, нашият отбор не беше на 100% като амбиция и мотивация. Загубихме мачове, в които думата гостуване е жалка да я споменавам. Загубихме, защото настройката не беше на ниво.

Няма как аз да съм треньор на Левски и да имаме подкрепата на толкова много левскари по света, а да нямаме високи цели. Нямам намерение да живуркам в Левски. Искам всеки ден отборът да се бори и да надгражда.

евски пропусна етапа на изграждане на качествен стил и начин на играча и директно към етапа на победите. Прескочихме важен етап, но историята на Левски показва, че трябват успехи и затова го прескочихме.

От това, което виждам от началото на сезон, има една група от 10 отбора, които показват близки резултати. Има и друга група, която отстъпва. Това само показва колко голям трябва да броят на отборите в първенството. Една елитна група от 10 отбора и Втора лига също от 10 отбора с по-високи амбиции и възможности, вероятно ще допринесат повече за развитието на футбола", сподели той.