Шампионският отбор на Берое от 1986 година ще излезе отново пред публиката на мача на "зелените" срещу Славия тази събота, съобщиха от клуба.

"Точно 37 години след спечелването на титлата, шампионският отбор на Берое се завръща отново в Храма за мач срещу Славия. Това ще се случи в срещата от 26 кръг, която ще се проведе на 15 април, събота, от 14:00 часа на стадион "Берое". На полувремето на двубоя отборът, спечелил трофея ще излезе пред публиката, за да вдигне отново шампионската купа под аплодисментите на беройските фенове", съобщават на официалния сайт на тима.

За мача срещу Славия играчите ще излязат със специални фланелки, които са реплика на шампионските. Това е още една изненада, която е подготвил отбора за своите привърженици. Лимитираната серия фланелки ще бъдат пуснати в продажба единствено в официалния клубен фен на 18 април. Тя ще съдържа 42 броя (38 полеви и 4 вратарски) с номерата и в размерите на играчите ще бъде с продажна цена от 150 лева. В продажба няма да бъдат пускани допълнителни бройки от тези фланелки.

От тима посочват, че се подготвя и специална томбола в инициативата "Да посрещнем шампионите в Храма". В нея може да бъде спечелена реплика на фланелката от 1986 година с номер 6 и автограф от капитана на шампионския отбор Теньо Минчев.

Всеки, който закупи от специалните билети ще участва в тегленето на голямата награда. Талонът за участие е на цена 5 лева и няма ограничение в броя на закупените билети. Победителят ще бъде изтеглен на полувремето на двубоя със Славия.

Продажбата на талони за участие приключва с началото на двубоя със Славия, съобщиха още от клуба.