Бронзовият медалист и финалист за Купата на България от последния сезон - ЦСКА 1948, се раздели с един национал, а също така готви продажбата на друг.

Бранителят Симеон Петров вече е част от лидера в полското първенство - Шльонск (Вроцлав), където ще играе като преотстъпен до края на сезона.

В договора на Петров има опция за закупуване, а в Шльонск той ще си партнира с друг наш национал - Алекс Петков, който се превърна в основен играч за тима от Вроцлав, който след 19 кръга има аванс от три точки пред Ягелония на върха в класирането.

В същото време ЦСКА 1948 готви раздяла с още един национал. Това е Георги Русев, който по информация на "Спортал" ще бъде продаден в Швейцария.

Става въпрос за Сион, който е лидер във второто ниво на швейцарския футбол, а въпросът е дали самият Русев ще договори личните си условия и ще има желание да заиграе в клуба.

Иначе от ЦСКА 1948 са приели офертата на швейцарците за 25-годишния национал, който преди месец вкара първия си гол с националната фланелка, разписвайки се срещу Сърбия.