ЦСКА обяви привличането и на Данило Асприля, което се чакаше от дни. Колумбийският нападател идва от Бейтар (Израел), а представянето му в сайта на "червените" днес бе гръмко:

"Звярът е тук! Жертвата е на прицел.", придружено с култово видео, което можете да видите долу.

Според информациите в израелските медии, ЦСКА плаща около 200 000 долара за 34-годишния Асприля, който през миналия сезон наниза 17 гола за Бейтар.

Той вкара 25 пъти за Литекс два сезона и половина, като със сигурност остава един от най-класните играчи, минали през родното първенство.

А селекцията на вицешампионите категорично е насочена към офанзивната част на тима - това е трети нападател, привлечен това лято, като и за тримата са платени сериозни трансферни суми.

Освен Асприля, в отбора вече е Майкъл Естрада (играл на Мондиал 2022 за Еквадор) и Матиас Фаетон (Гауделупа), привлечен за над 1 милион евро от френския Гренобъл.

Другите нови са левият защитник от Гамбия Сайни Санянг и централният бранител от Америка де Кали (Колумбия) Брайън Кордоба.

Предполага се, че ЦСКА е платил около 3 милиона евро за селекцията си, което е най-голямата сума, която този клуб някога е давал за нови играчи в рамките на едно лято.