Костадин Ангелов, известен повече с прякора си Лаптопа, е новият шеф на академията на ЦСКА. "Червените" съобщиха официално, че го назначават заради неговата отдаденост, привързаност към клуба и екпертиза, която е била оценена и от УЕФА.

През последните месеци Ангелов е наблюдавал процесите в академията и оттук нататък целите му са свързани пряко с нея и изграждане на силни играчи, които да станат гръбнак на представителния тим, пишат още от ЦСКА.

Ето и пълното съобщение за важното назначение, както и любопитно видео от подписването на договора:

"Със своите отдаденост и привързаност към клуба, морални качества и висока спортно-техническа експертиза, затвърдена и оценена от УЕФА, Ангелов спечели доверието на собствениците и ръководството на клуба, за които развитието на детско-юношеската школа е сред ключовите приоритети.

През последните месеци, специалистът наблюдаваше отблизо процесите в академията и вече е готов да започне същинска работа и промени, които да дадат нужните резултати. Сред основните цели са изграждането на силни играчи, които да намерят място и да се превърнат в гръбнак на първия отбор и националния тим, както и да бъдат конкурентни на съперниците си в международния футбол. Възпитанието и създаването на личности, притежаващи добродетели и високи морални качества, е друг ключов приоритет за Ангелов и клуба ни.

Изключително внимание оттук нататък ще бъде обръщано на ролята на треньорите във възпитателния процес, както и на влиянието на родителите в спортното развитие на децата".