Рядко се случва футболът на един стадион да остане на заден план заради атмосферата, но такъв бе случаят на "Васил Левски".

Снимка: Bulphoto

ЦСКА игра с "Лудогорец" и завърши 0:0, но много от феновете по триубните няма да помнят какво точно се е случило на терена, тъй като бяха заети да пеят с цяло гърло.

"Червените" отпразнуваха подобаващо 70-годишнината си, но не успяха да се поздравят с победа под ръководството на временния наставник Христо Янев, въпреки че имаха по-добрите ситуации в хода на мача.

"Лудогорец" игра силно в защита и не допусна попадението, което бе чакано по трибуните във всичките 90 минути.

В третата минута феновете на ЦСКА аплодираха в чест на големия Трифон Иванов.

Първата добра възможност бе пред "Лудогорец" в седмата минута. Густаво Кампаняро стреля опасно отдалеч, но не намери целта.

Седем минути по-късно Малинов центрира остро в опасна зона, но не намери съотборник.

Снимка: Bulphoto

В 43-а минута Витаускас Черниаускас спаси опасен удар на Лукас Саша.

На полувремето неспирна заря освети небето над стадиона и вдигна още повече температурата по трибуните. Това забави началото на втората част, а после мачът бе спрян за десетина минути заради димната завеса, която покри целия стадион.

След подновяването дойде една от най-добрте възможности за "червените" в 54-а минута, когато Кирил Десподов се откъсна зад защитата, но вместо да стреля реши да подава и това се оказа грешка.

Снимка: Bulphoto

В 71-а минута Десподов нацели гредата след плътен удар от много изгодна позиция. ЦСКА продължи да натиска и крилото имаше нов шанс, но отново пропусна.

Така резултатът 0:0 се запази и "Лудогорец" вече има 85 точки на върха в класирането. ЦСКА е втори със 72.

Снимка: Павлин Даскалов

Снимка: Павлин Даскалов