Руското издание "Спорт-експрес" излезе с любопитна новина за Левски.

Става въпрос за една от бразилските звезди на тима - Роналдо, за когото е имало сериозна оферта от местния Ростов, но тя е била отхвърлена от ръководството на "сините".

Според информацията, офертата е била на стойност 1,5 милиона евро, което си е доста солидно предложение на фона на финансовите трудносто, с които Левски се бори вече няколко години.

Освен това Роналдо бе привлечен по настояване на Станимир Стоилов в началото на миналия сезон срещу доста по-скромна сума от около 200 000 лева.

"Спорт-експрес" твърди, че сделката на този етап е пропаднала, защото в Левски са настоявали да получат минимум 2 милиона евро за своя бразилски футболист.

От началото на сезона Роналдо има 24 мача и 7 гола за "сините", а ако действително е имало подобно предложение, което ръководството е отказало, това би повдигнало доста върпоси към Сираков и компания.

Предвид задълженията, които клубът се бори да погаси към НАП, влизането на свежи около 3 милиона лева в касата биха били жизненоважно. Любопитно е дали за Роналдо ще има нова оферта от Русия или друга страна, която да доближава стойността на предложението на Ростов.