Васил Божков отново използва профила си в социалната мрежа "Фейсбук", за да се обърне към всички, които се интересуват от бъдещето на "Левски". 

След като по-рано днес бизнесменът пусна гласуване за това кой да бъде следващ собственик на "сините", сега обяви, че утре ще обяви кой ще получи мажоритарния пакет акции на футболния клуб. Откакто получи близо дузина обвинения от прокуратурата, финансовият благодетел на столичани се намира в Дубай.

"Благодаря ви за интереса, актиността и най-вече за смелостта да го направите открито. Утре в 10:00 часа ще стане ясно името на новия собственик на 86.6% от акциите на ПФК ЛЕВСКИ", написа Божков и призова хората да го последват в "Туитър", като също така се похвали със статистиката на страницата си във "Фейсбук" за последната седмица.

 

Иначе във въпросното гласуване най-много гласове има клубната легенда Наско Сираков - близо 24 хиляди. Следван е от Делян Пеевски, който дари 500 000 лева на клуба и има 13 хиляди гласа в своя полза, а челната петица се допълва от Бойко Борисов, Сретан Йосич и... вечния съперник ЦСКА.