Турбуленциите на "Герена" продължават и дори се засилват. А разривът между собственика Наско Сираков и всички по веригата надолу изглежда все по-сериозен.

Дотолкова, че се очаква треньрът Станимир Стоилов да подаде оставка. Спецът вече загатна, че това ще се случи след мача с Локомотив София в събота. Много е вероятно обаче сбогуването да се случи още в петък.

В 14:30 Стоилов трябва да застане пред медиите за редовната си пресконференция на "Герена", която обаче може да се окаже последната му като треньор на "Левски".

Интересното е, че собственикът Наско Сираков също ще застане пред медиите, но във вторник (11 април). Босът отказа всякакъв коментар след Общото събрание днес, на което бяха освободени Петър Ганев и Ивайлов Ивков. Раздялата доведе до сътресения, като се очаква това далеч да не са последните, които ще си съберат багажа.

Ако Стоилов спази заканата си и подаде оставка, на "Герена" вече са готови с негов заместник - Станислав Генчев, който е треньор на Локо София. И по ирония на съдбата той ще излезе именно срещу "Левски" в събота.

Евентуално напускане на Мъри на практика ще означава и открита война между фенове и ръководство, тъй като спецът се ползва с пълното доверие на запалянковците.

Кризата в клуба идва в много неподходящ момент - в разгара на процеса по лицензирането, където "Левски" има сериозни пробойни заради дълговете си към НАП. А само след 10 дни предстои и вечно дерби срещу устремилия се към шампионската титла ЦСКА...