По програма в сряда ще се изиграят мачовете ЦСКА (Москва) – Севиля и дербито Интер – Челси.
В най-интересния сблъсък от днешната програма отборът на Щутгарт приема актуалния носител на трофея в Шампионската лига - Барселона. Мачът на "Мерцедес-Бенц Арена" е с начален час 21:45 часа българско време, предаде Novsport.
На пръв поглед каталунците са фаворити, но германският тим постепенно намира най-добрата си форма и не е изключено да поднесе изненадата в тази фаза от надпреварата.
Старши треньорът на швабите Кристиан Грос няма да може да разчита на защитника Бока, който е аут за месец поради контузия. Сами Кедира пък не взе участие в последния мач на тима от Бундеслигата и днес ще премине късен фитнес тест, за да се установи дали ще играе срещу каталунците.
Атаката на Щутгарт ще бъде водена от Какау, който през уикенда отбеляза четири гола във вратата на Кьолн.
След няколко седмици, изпълнени с проблеми с контузени играчи, старши треньорът на Барселона Хосеп Гуардиола за първи път събра група от 20 души.
В Испания остана единствено Дмитро Чиргински, който все още е в лазарета, но в самолета за Германия се качиха Шави Ернандес и Даниел Алвеш.
Голмайсторът на тима Златан Ибрахимович има проблеми с глезена, но леката травма едва ли ще му попречи да играе срещу Щутгарт.
Вероятни стартови състави:

Щутгарт: Леман, Челоци, Тачшъ, Делпиер, Молинаро, Гебхарт, Кузманович, Треш , Хлеб, Какау, Погребняк
Барселона: Валдес, Алвеш, Пуйол, Пике, Максуел, Шави, Туре, Иниеста, Меси, Ибрахимович, Анри