Полетът на белгийците подрани с около 20 минути, а играчите на Гент бяха във видимо добро настроение след кацането в България. Окачва се днес от 20:00 часа тимът на Гент да проведе тренировка на стадион "Георги Аспарухов", а малко преди това наставникът Франки Дюри ще дада специална пресконференция пред медиите.

При пристигането си в България старши треньорът на Гент обяви и групата от футболисти за предстоящото гостуване на Левски в четвъртък от 20:00 часа на "Герена".

Групата на Гент за двубоя с Левски: Боян Йоргачевич, Франк Букс, Себастиен Бруцезе, Марко Шулер, Ерлент Ханствейт, Стеф Вилс, Тим Смолдерс, Бернд Тайс, Рандал Азофейфа, Ясин Ел Ганаси, Адриано Дуарте, Марио Барич, Елимане Кулибали, Стейн Де Смет, Шломи Арбайтман, Яя Сумахоро, Уолъс Фернандо Перейра, Ибрахима Конте, Златан Любиянкич и Кристоф Гронден.

Франки Дюри също така отдели време, за да отговори на някои от въпросите на журналистите, които посрещнаха неговия тим:

"Наблюдавах предишни мачове на Левски и трябва да кажа, че българите ми направиха добро впечатление, според мен те са по-добри от Фейенорд. Респектиран съм от нападателя Дембеле, който е в невероятна форма и ще трябва да му бъде оказано специално внимание.

Надявам се да стигнем до победата, но няма да бъдем недоволни и от евентуално равенство, тъй като спечелените точки на чужд терен са изключително важни в такива надпревари. Групата е много равностойно и всички отбори в нея са с почти равни шансове за продължаване на осминафиналите, затова очаквам много труден мач с Левски".

Специалистът също така изрази задоволството си от факта, че капитанът Бернд Тайс и словенският национал Марко Шулер са превъзмогнали травмите си и ще бъдат в състояние да се изправят срещу "сините".

"Няма как да не съм доволен, че Тайс и Шулер попаднаха в групата за мача, след като имаха различни травми. Те са двама от важните ни състезатели и очаквам да помогнат на отбора в предстоящия двубой с Левски", каза Дюри.