Срещата очаквано започна с доминация на домакините от ЦСКА, но още в 15-та минута критикуваният за игрите си в последните мачове на "червените" Килиън Шеридън направи нов невероятен пропуск, съобщи БГНЕС.

Тодор Янчев шутира успоредно на голлинията, а Шеридън останал сам срещу вратата, стреля в аут, вместо да открие резултата. В 24-та минута Миро Антонов падна в наказателното поле на ЦСКА, но му бе показан жълт картон за симулация.

Нов удар на Шеридън в 37-та минута мина покрай лявата греда на вратата на гостите.

През второто полувреме "армейците" продължиха да са по-активни и в 59-та минута Шеридън най-сетне се разписа за 1:0. Ирландецът получи добър пас от Нелсън и не остави шансове на Иванов. След попадението последваха нови два пропуска на ЦСКА.

Първо удар на Платини с глава бе изчистен от голлинията от Трифонов, а след това Виданов нацели горната греда след центриране от корнер. Монтана можеше да накаже домакините за пропуските им в 80-та минута, когато Антонов стреля добре след пас с глава на Чепилов, но М'Боли се представи отлично и изби топката.

Дори това обаче не стресна ЦСКА и Шеридън отново пропусна, нацелвайки горната греда след силен удар от границата на наказателното поле. Малко след това Мирослав Иванов пропусна добро положение да изравни, след като от фаул накара М'Боли с мъка да избива в корнер.

Буквално в последната минута на срещата Шеридън реализира второто си попадение в срещата, останал очи в очи с Иванов. След това съдията Ахмед Ахмед от Шумен свири край на двубоя.

След трудната победа "червените" се изкачиха до осмото място в класирането с 11 точки, докато Монтана остават 12-и.