Необичаен гост стресна футболистите на Торонто по време на последната им тренировка преди срещата с Крус Асул от Шампионската лига на КОНКАКАФ. Канадците отстъпиха на мексиканския си съперник с 1:3, но в часовете преди двубоя бяха навестени от животно, което не бе котка или куче, каквито сме виждали да се появявят за кратко на футболните терени.

Заниманието на канадците бе прекъснато от появата на алигатор. Нещо наглед нормално за щат като Флорида, но играчите на клуба видимо се смутиха от нетрадиционния посетител.

Въпреки първоначалния стрес, от Торонто погледнаха на ситуацията хумористично и в часовете преди мача обявиха животното за най-новото си попълнение.

“Торонто намери най-новото си попълнение, а с привличането на Али Гатор се придържа към привличането на играчи с утвърден вече профил. Себастиан Джовинко, най-добрият голмайстор в историята на клуба, бе висок 160 сантиметра, а друго ново попълнение, Йеферсон Сотелдо, е 157. Височината не е от значение и клубът го показва с този свой ход - Али Гатор е висок около 30 сантиметра”, написаха шеговито канадците.

Тимът не спря забавата дотук и добави, че Али Гатор е най-възрастен от целия отбор, а междувременно скаутите следят друг подобен играч - ирландското крило Крок О’Дил.

Чувството за хумор обаче не бе достатъчно на Торонто в чевтъртфиналния двубой с Крус Асул и те имат да преодоляват пасив от два гола преди реванша.