Английският национален отбор е може би най-коментираната тема на Евро 2024, но почти всичко около "Трите лъва" е в негативна светлина.

Разбира се, Англия премина групата си без поражение и с оглед потока си продължава да е фаворит №1 за титлата, но играта на тима изобщо не ни убеждава, в ролята му на фаворит.

Гарет Саутгейт, а и някои от играчите са разкъсвани от критики на Острова, къде липсва обичайния ентусиазъм, който сме виждали и при далеч по-слаби английски състави.

Нелепите случки около този тим продължиха и с днешната поява на Антъни Гордън, който проведе тренировката с ожулен нос и доста сериозна рана на брадичката.

Видът му веднага предизвика доста реакции, а от английския шаб побързаха да успокоят, че не е имало сбиване, а Гордън е паднал при каране на велосипед вчера следобед.

Разбира се, това не са проблеми, които ще извадят от сметките Антъни Гордън, който и без това няма основна роля в английския тим и за трите мача до момента записа само няколко минути игра в последния двубой срещу Словения.

Инцидентът обаче изглежда нелеп за професионални спортисти на подобни ниво, а и без това недоволните фенове на Англия със сигурност ще поставят под съмнение отношението на играчите към случващото се на Европейското.