Емоциите около участието на Бразилия на Мондиал 2022 се оказаха фатални за брака легендата Адриано. Бившият национал, който е известен със слабостта си към купоните, алкохола и нощния живот, бе зарязан от съпругата си. А куриозното е, че разводът идва само 24 дни след сватбата.

Причината за раздялата е, че Адриано се събрал с приятели да гледа мача между Бразилия и Швейцария от Мондиал 2022, след което два дни не се прибрал.

Адриано и половинката му - 25-годишната Микаела Мескита, планирали да организират вечеря с близките си. Тя обаче пропаднала заради бившия футболист, който нито се появил, нито си вдигал телефона.

Когато все пак се върнал вкъщи, той поискал извинение, но Микаела не го приела. Двамата вече не се следват в социалните мрежи, а обидената Микаела изтри всички техни общи снимки.

Адриано беше считан за изключителен талант и си спечели прякора Императора, но така и не успя да разгърне потенциала си. Той постоянно беше преследван от контузии, а след смъртта на баща му изпадна в депресия и кариерата му тръгна рязко надолу.

След завръщането си от Италия той игра в няколко бразилски клуба, но без успех и се отказа официално през 2016 година.