Рекордьорът по мачове за националния тим на Нидерландия - Уесли Снайдер, направи любопитен коментар относно качествата си като играч.

Атакуващият халф безспорно бе сред най-класните играчи от своето поколение, но самият той смята, че спокойно не могъл да бъде на едно ниво с Лионел Меси и Кристиано Роналдо.

Единствената причина да не достигне техните успехи според самия него, е липсата на желание. Той не крие, че е предпочитал да се наслади на чаша вино пред усилените тренировки.

"Спокойно можех да съм като Меси и Роналдо. Просто не исках, не беше моето нещо, нямах желание да преследвам това супер ниво.

Аз се наслаждавах на живота през цялото време, предпочитах чаша хубаво вино и прекрасна вечеря пред допълнителната работа на тренировка.

Лео и Кристиано са различни, те жертваха адски много неща в този живот, за да са на върха. 

Естествено, че не ги съдя, уважавам ги и им се възхищавам. Аз обаче смятам, че направих прекрасна кариера и съм щастлив".

35-годишният Снайдер прекрати кариерата си през миналия сезон, като със своите 134 мача за Нидерландия, е №1 по този показател в историята на "лалетата".

Той направи име с родния Аякс и Реал (Мадрид), като бе и голямата звезда на Интер при историческия требъл през 2010-а.