Комикът Семьон Слепаков намери сили и се извини на руския отбор, след като видеоклипът с негово изпълнение стана интернет хит в родината му.

В него той изпълни песента "Оле, Оле, Оле" и иронизира жестоко отбора на Русия, като в един момент дори го нарича "пълен боклук".

Видеото има над 12 милиона преглеждания, като 10 милиона са в канала youtube. В страната стана много популярно, още повече, че в него се споделяше мнение, което много руснаци подкрепяха - че отборът им е слаб.

Но след 2 победи и 8 вкарани гола в първите два мача от Сборная, Слепаков отиде при култовата група "Ленинград" и записа с тях нова песен - този път с името "Шампиони".

В нея се пее за това, че "вие вече сте герои", както и: "Прощавайте момчета, всички ние се оказахме едни големи кретени".

Комикът коментира промяната във възгледите и в музикалната им интерпретация.

"Това е магията на футбола. Страната не вярваше на отбора, аз също. Бях убеден, че ще се провалим. Но момчетата заслужават нова песен, вече са голяма работа.

Просто казвам на селекционера Черчесов и на играчите, да не се отпускат. Защото в момента, в който загубят, отново за мнозина ще станат "пълен боклук".".