Тенис турнирът Sofia Open 2019 вече официално има свой посланик и в Америка. Надпреварата, която обещава да е много силна, започва на 3 февруари в зала "Арена Армеец".

Определяна като "треньор мечта" Рейчъл Стълман се включва в зведния тим на изключително силното четвърто издание на надпреварата от  категория ATP 250. Съвсем скоро тя ще обяви по атрактиен и сексапилен начин в социалните си мрежи ролята, която има покрай Sofia Open 2019.

ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА СНИМКИТЕ НА АТРАКТИВНАТА ПОСЛАНИЧКА НА SOFIA OPEN 2019>>>

Рейчъл е бивш състезател, сертифициран тенис експерт, фитнес специалист, мотивационен спортен треньор и определяна отвъд Океана като секссимвол на тениса.

Изключително атрактивната брюнетка ще пристигне от Сейнт Луис (Мисури) в София специално за турнира и ще се потопи в емоциите в "Арена Армеец". Мнозина очакват да разберат дали ще имат шанса да видят как самата тя играе тенис, защото това продължава да е любимият спорт на Рейчъл, който е практикувала и професионално преди време.

В момента основната дейност на г-ца Стълман е свързана с рубрика за интервюта със световни звезди каквито прави и по време на Откритото първенство на САЩ.

Също така има свой блог, където образова последователите си чрез лични преживявания и познания за тенис, като мотивира хората да спортуват и да преследват мечтите си.

Самата 27-годишна Рейчъл споделя:

"Толкова съм развълнуван от това да бъда посланик на Sofia Open 2019! А и ще дойда в България! Това е уникално. Имам изненади за феновете. Тенисът е най-великият спорт. Влюбих се в него още като дете и по-точно в детската градина".

След години на тренировки и мачове в колежански първенства, тя преминава през курс за треньор, но обръща внимание и на фитнеса като дори има няколко дипломи за инструктор. Номер едно в сърцето й обаче остава тенисът.

Скоро ще бъдат обявени и още от звездните посланици на турнира.

Билетите за Sofia Open 2019 са в продажба в мрежата на Eventim.

ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА СНИМКИТЕ НА АТРАКТИВНАТА ПОСЛАНИЧКА НА SOFIA OPEN 2019>>>