Една от най-обичаните български изпълнителки Поли Генова е последното попълнение на звездния отбор посланици на Sofia Open 2020.

Вечно усмихнатата певица се присъедини към първата ни ракета Цветана Пиронкова, "златното момиче" Християна Тодорова, певицата Маги Джанаварова, актьорите Юлиан Вергов, Калин Сърменов и Деси Тенекеджиева.

Поли записа специално видео и го сподели с хилядите си последователи в социалните мрежи.

През миналата година тя бе в "Арена Армеец" дори на рождения си ден на четвъртото издание на турнира от категория ATП 250 и сега очаква с нетърпение новите битки за титлата.

"През 2019 година ми бе интересно близо до корта, усетих емоцията на публиката и стремежа на участниците да спечелят трофея. Заради всичко това с удоволствие станах посланик на Sofia Open 2020.

Тази година участниците наистина са много световни имена, а това че българската публика може да ги гледа на живо е привилегия в тази тежка година", споделя Поли Генова.

2020 година е необичайна и странна, но изключително успешна за най-новия посланик - подобно на Цвети Пиронкова, Поли се завърна ударно, след майчинство, но на сцената.

Издаде новия си албум "Твоя" с пилотен сингъл абсолютния хит How We End Up, който не само стана най-слушаната българска песен в родния ефир, но направи пробив в най-известния музикален телевизионен канал в света MTV.