Шоуто на тенис турнира "Sofia Open" от ATP 250 на корта започва от неделя, но вече бе даден старт на конкурса "Мистър Sofia Open 2021". В него феновете ще изберат най-атрактивния участник с гласуване до 28 септември.

Това е единственото по рода си съревнование в тенис Тура.

10-те селектирани претендента за "Мистър SOFIA OPEN 2021" измежду участниците в шестото издание на надпреварата от категория ATP 250 са:

Гаел Монфис

Яник Синер

Джон Милман

Лоренцо Музети

Беноа Пер (на основната снимка)

Алехандро Давидович

Маркос Хирон

Филип Крайнович

Вашек Поспишил

Ласло Джере.

Всеки може да оцени с LIKE по красота, харизма, сексапил и чар някой от селектираните 10 звездни участници в официалната фейсбук страница на Sofia Open - https://www.facebook.com/sofiaopentennis.

До 23:59 часа на 28 септември феновете са част от третия избор на "Мистър SOFIA OPEN". Вотът на публиката ще бъде колабориран с този на звездно жури от популярни родни дами, а "Мистър SOFIA OPEN 2021" ще бъде обявен в разгара на турнира.

Третият носител на нетрадиционната за тениса титла ще получи интересна награда от организаторите. През 2019-а в първия по рода си избор спечели Фернандо Вердаско, а миналага година за №1 бе определен Николоз Басилашвили.

Sofia Open 2021 ще се проведе от 26 септември до 3 октомври в "Арена Армеец".