Култовата поредица "Sofia Open отвътре" кулминира в един специален епизод, в който феновете на тениса ще разберат нови любопитки зад кулисите на голямата надпревара.

Финалът на най-силния за годината турнир от категория АТП 250 е днес от 16:30 часа в "Арена Армеец", а един срещу друг излизат датското чудо Холгер Руне и швейцарската сензация Марк-Андреа Хюслер.

Преди битката за трофея в надпреварата, на която Dir.bg има честта да е медиен партньор, Борислав Орлинов ви е подготвил множество изненади.

Епизодът е "шпионски", а в него може да видите отговорите на множество интересни въпроси като къде звездите получават масажи, кога тренират, как изглежда фитнесът им, какво се случва в стаята на съдиите и тази на подавачите, каква е работата на персонала, който обслужва тенисистите и с какво се хранят състезателите, какво има в кутиите им на корта и как изглежда стаята на хората, които плетат ракети?

А за финал - какво е да се гледа тенис в компанията на легендите Божидар и Матей Пампулови - първите тенис звезди на България.

Без повече приказки - насладете се на видеото: