Турнирът Sofia Open продължава с пълна сила, като в днешния ден ще видим в действие родният тандем на двойки, съставен от Адриан Андреев и Александър Лазаров, както и втората ни ракета Димитър Кузманов.

Пловдивчанинът има тежка задача срещу италианеца Лоренцо Музети, който е №61 в световната ранглиста, с над 150 места пред Кузманов. Мачът между двамата ще започне около 18 часа, като ще може да го наблюдавате в ефира на Diema Sport 3.

Преди него е мачът на родната двойка, съставена от Адриан Андреев и Александър Лазаров, които ще играят срещу Роман Йебави и Матве Миделкооп.

Двубоят на Андреев и Лазаров е трети в програмата на Централния корт в "Арена Армеец", която стартира в 12 часа.

Днешният ден ще бъде изпълнен с български тенис участия, защото отвъд окена два мача ще има и първата ни ракета Григор Димитров.

Той участва на турнира в Сан Диего, където на сингъл стартира срещу унгареца Мартон Фучович.

Двубоят е втори в програмата, която стартира в 21:30 часа българско време, а мачът на Димитров ще може да наблюдавате по MAX Sport 1 HD.

Във вечерната сесия Григор би трябвало да изиграе още един мач, но на двойки. Там с партньора си Жан-Жулиен Рожер, ще се изправят срещу Брендън Накашима и Сан Веербек. Мачът ще е около 4 часа сутринта бъгларско време.

Ето цялата програма за турнира Sofia Open:

Централен корт в 12:00

Джон Милман (Австралия) - Микаел Имер (Швеция)

Жауме Мунар (Испания) - Маркос Гирон (САЩ)

Йебави/Миделкооп - Андреев/Лазаров

От 18:00

Димитър Кузманов - Лоренцо Музети (Италия)

Егор Герасимов (Беларус) - Вашек Поспишил (Канада)

Корт 1 в 14:00

Бопана/Куреши - Марах/Освалд

Педро Маринес (Испания) - Ласло Джере (Сърбия)