Семейните снимки на спортните звезди са една от най-любопитните гледки в социални мрежи и сайтове.

Особено, когато видиш "къща, пълна с деца" около някой от героите на корта, футболния терен или залата. Големи звезди с големи семейства!

Съгласете се - готино е, защото дава усещането за обикновеност и нормалност на тези хора, които иначе са затворени някак далеч от нас в "балона" на славата.

В наши дни, с понякога дори твърде натрапчивата помощ на инстаграм, фейсбук и туитър, следим всяка стъпка от ежедневието на асовете в спорта.

В ГАЛЕРИЯТА СМЕ СЪБРАЛИ СЕМЕЙНИ СНИМКИ НА СПОРТНИ ЗВЕЗДИ С ПЪЛНИТЕ ИМ КЪЩИ С ДЕЦА >>>

А бяха времена, когато всеки фотос бе безценен за медиите, както и за почитателите на звездите.

Кои са днес големите фигури в спорта, които водят с "няколко обиколки" в пълненето на семейните снимки?

Роджър Федерер с неговите два чифта близнаци, Кристиано Роналдо, който също е татко на четири хлапета, както и Том Брейди - звездата на американския футбол, който е щастливо женен за модела Жизел Бюндхен и двамата имат три деца.

Зинедин Язид Зидан - епоха във футбола като играч и треньор, в момента се радва на ваканция след напускането на "Реал". И се появи снимка на семейството - със съпругата Вероник и с четиримата синове.

Снимки: Facebook

Епохите във футбола Зинедин Зидан и Дейвид Бекъм са звезди с непреходна слава, както и заслужено място в галерията ни.

Двамата имат по четири наследника, като децата на Зизу вече вървят със собствени стъпки във футбола и двама са професионалисти в "Реал". 

Но и Бекс, и Зинедин, са далеч от "постиженията" на незабравимите Гаринча (14 деца от неизвестен брой майки), Ивендър Холифийлд (11 хлапета от осем различни майки) и Мохамед Али, който има 9 деца от пет различни жени.

ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА СЕМЕЙНИТЕ СНИМКИ НА ЗВЕЗДИТЕ В СПОРТА, СРЕД КОИТО - И НЯКОЛКО БЪЛГАРИ >>>